Мед Атлант

Франківські рятувальники отримали комплект супутникового Інтернету Starlink

Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області днями отримало комплект швидкісного супутникового Інтернету «Starlink» від компанії «Space-X».

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

Обладнання від Івано-Франківської ОДА та спільноти «Львівський ІТ Кластер» передав заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко.
Надійний зв’язок під час керівництва пожежно-рятувальними та піротехнічними підрозділами в умовах військової агресії – це запорука оперативного виконання рятувальниками своїх обов’язків, яка реалізує право громадян на отримання своєчасного порятунку та допомоги. Сподіваємось і надалі на підтримку та взаєморозуміння щодо безпеки й рятування життя людей. Компанія Starlink Ukraine отримала ліцензію оператора, – повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.
Starlink сьогодні відіграє важливу роль як у військових операціях, так і у цивільному житті. Доступ до супутників Starlink допомагає критичній інфраструктурі, службовцям, військовим та цивільним мати безперервний інтернет-зв’язок.
Щойно компанію внесли до Реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та послуг за номером 1, – йдеться в повідомленні.
У міністерстві зазначають, що представництво компанії SpaceX вже скоро почне активну роботу в Україні.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...