Мед Атлант

Прикарпатські енергетики віддали 1,5 млн грн на армію

Близько півтора мільйона гривень свого одноденного заробітку у червні прикарпатські енергетики перерахували на потреби ЗСУ.

Анологічну суму енергетики вже були перерахували у травні, коли започаткували корпоративну ініціативу «Одноденний заробіток – на армію».

Ця можливість з’явилася з появою надійного партнера – Координаційного Центру Забезпечення Спротиву «SaveUkraineNow», який з початку війни поставив собі за ціль об’єднати бізнес, волонтерів, владу для допомоги усім необхідним новостворених батальйонів  Івано-Франківської області ЗСУ, які зараз перебувають на передовій або готуються вирушати на Схід.

На початку партнерства «Прикарпаттяобленерго» зробило свій перший внесок у Координаційний Центр у розмірі 5 мільйонів гривень, а тепер кожен працівник може за власним бажанням щомісяця перерахувати свою денну заробітну плату для військових з Прикарпаття і у такий спосіб долучатися до великої спільної справи.

 Наразі до корпоративної ініціативи долучилося близько двох тисяч працівників компанії, які написали заяви з проханням перераховувати їхню денну заробітну плату для допомоги новоствореним батальйонам Прикарпаття, де зараз проходять службу і працівники компанії, і рідні, близькі, друзі, сусіди, які добровільно пішли на фронт. Ми розуміємо, що зараз важлива кожна гривня, а ще важливим є і надійний партнер, який знає куди і на що ефективно  спрямовувати кошти. Тому це «SaveUkraineNow», вони на цьому знаються дуже добре, – розповідає профспілковий лідер прикарпатських енергетиків Ольга Тишко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...