Мед Атлант

У Франківську відбудеться благодійна акція «Простір Добра з 7dreamsport»

2 липня у міському парку Івано-Франківська відбудеться благодійна акція «Простір добра з 7dreamsport».

Про це повідомляє пресслужба міського голови.

Заходи включають спортивно-танцювальні вправи для дорослих та дітей, розіграші цінних призів від 7dreamsport. Благодійні акції «Печиво добра» та «Кульки добра».

Зібрані кошти підуть на купівлю нових спортивних тренажерів для фізичної реабілітації осіб з інвалідністю. Організатор акції – компанія 7dreamsport за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. Однією з найбільш вразливих категорій соціально незахищених громадян є люди з інвалідністю. З початком війни складним питанням стало фінансування програм із реабілітації та адаптації таких осіб.

Всі заходи «Простору Добра з 7dreamsport» проходитимуть у міському парку (біля сцени).

Відкриття – о 17:00. Тренування розпочнуться о 17:30, а саме Zumba Fitness, функціональне тренування та дитячий фітнес від мережі спорт-клубів «Альянс». Охочі можуть приєднатися за плату 90 грн. Діти до 12 років можуть взяти участь у занятті безплатно. Протягом двох годин публіку чекатиме музика, спортивні зайняття, Шоу мильних бульбашок від Олени Жекало, розіграш призів для дорослих та дітей. Протягом акції волонтери будуть пропонувати гостям придбати «Печиво добра» від Ірини Когут та «Кульки добра».

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...