Мед Атлант

6 закладів охорони здоров’я Прикарпаття отримали медичні препарати на суму майже 8 млн грн

Допомога надійшла у Центральну міську клінічну лікарню м. Івано-Франківська, в Галицьку, Верховинську, Тлумацьку центральні районні лікарні, в Обласну клінічну лікарню та в Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради.

Про це повідомляє голова Івано-франківської ОДА Світлана Онищук.

Номенклатура ліків складається з кровоспинних та кроворозріджувальних засобів, седативних, антибактеріальних, сечогінних, гіпер/гіпотонічних, психотропних, противірусних, антизапальних засобів та препаратів для лікування щитовидної залози, захворювань суглобів тощо.
Окрім лікарських засобів медики отримали кисневі трубки, захисні окуляри, тести на COVID-19, гігієнічні набори, маски, шовний матеріал для операцій.
Ця допомога надійшла завдяки Благодійній організації “Благодійний фонд Євгена Пивоварова” за донорства американського партнера Direct Relief та за підтримки народної депутатки України Олени Вінтоняк.Нещодавно між вказаними організаціями був підписаний меморандум про співпрацю, який передбачає системну допомогу Україні.Ми нарощуємо темпи у постачанні медикаментів. Лікарні області зараз забезпечені всім необхідним, але ми маємо мати резерви, – зазначила Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...