Мед Атлант

На Коломийських мотоперегонах зібрали 110 тисяч гривень для ЗСУ. ФОТО

На мотоперегонах у Коломиї зібрали 110 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Мотоперегони повернулись у Коломийську громаду з благодійною метою – підтримати наших військових. Хто був на змаганнях з кантрі-кросу цих вихідних, той не дасть збрехати, було цікаво, шумно та драйвово. Але головне, ми досягли поставленої мети – зібрали на потреби ЗСУ 110 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні.

Долучились до збору коштів мешканці та гості громади. Також всі керівники комунальних підприємств від своїх установ зробили пожертви на армію.

Не можу не згадати  учасників змагань, які доклали великих зусиль, щоб ці кошти були зібрані. Дякую вам за це дійство. Принагідно вітаю Олексія Добичина з Львівщини (категорія – професіонали), прикарпатця Івана Бойчука (категорія – аматори), прикарпатця Лук’яна Бацика (категорія – діти) зі здобутими перемогами. Ви показали вищий клас та заслужено зайняли перші місця. Окремо дякую Михайлу Попелюку, директору КП “Полігон-Екологія”, без якого ця подія не відбулась б, адже велика частина організаційних питань лягла саме на його плечі, – зазначає міський голова.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...