Мед Атлант

Зеленського закликали легалізувати порнографічну діяльність в Україні

На сайті президента України зареєстрували електронну петицію із закликом легалізувати в Україні порнографічну діяльність.

Станом на 7 липня вона вже набрала 9 тисяч голосів. Щоб петицію розглянув президент, необхідно 25 тисяч. До кінця голосування — 89 днів.

Автором петиції є Тарас Сіромський. Він аргументує своє звернення тим, що більшість розвинених країн не мають заборон на порнографічну діяльність, а ще переконаний, що заборона не має жодного сенсу, оскільки всі, хто хоче займатися порнографічною діяльністю, їде для цього за кордон «підіймати економіку іншим державам».

Сам закон дуже узагальнений і дає простір на його трактування по різному. Зокрема, він погано пояснює, де еротика у мистецтві, а де еротика як порно і була величезна кількість випадків, коли дівчат засуджували саме за еротику по статтях порнографії, — каже автор петиції.

І нагадує, що правоохоронці нині витрачають бюджетні гроші для пошуку виробників порнографії, що передбачає, зокрема, купівлю цього контенту та проведення експертиз.

… навіть зараз в інтернеті існують еротичні спільноти від українок для підтримки українських солдат на фронті. Виходить, що ці дівчата, всі онліфанс і вебкам-моделі, які пожертвували гроші на ЗСУ, автоматично підпадають під кримінальну відповідальність, — йдеться в петиції.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...