Мед Атлант

Франківця посадили на 9 років за вбивство у новорічну ніч

22-річного мешканця Івано-Франківська засудили до дев’яти років позбавлення волі за вбивство знайомого у новорічну ніч.

Інцидент стався 1 січня 2019 року, коли тоді ще 19-річний франківець під час п’яної сварки через з’ясування стосунків смертельно поранив ножем свого 25-річного товариша. Потерпілий помер у лікарні, нападника патрульні затримали того ж дня. У суді юнак лише частково визнав свою вину, пояснивши, що захищався і не провокував конфлікт. Про це пише zaxid.net.

Як зазначається у вироку Івано-Франківського міського суду, 22-річного Юрія Цюцяка визнали винним у вбивстві 25-річного місцевого мешканця під час конфлікту на Новий рік, 1 січня 2019 року. Крім того, франківця визнали винним у двох грабежах із побоями, які сталися у грудні 2018 року: юнак з різницею у кілька днів побив двох чоловіків і відібрав від них телефони і гроші. Свою вину у пограбування двох чоловіків у суді визнав, однак про вбивство зазначив, що захищався, оскільки у знайомого був при собі пістолет.

Вбивство сталося близько четвертої ранку 1 січня 2019 року у дворі багатоповерхівок на вулиці Симоненка. Перед цим хлопці зустрічали Новий рік в одній компанії, між ними виник конфлікт через непорозуміння з дівчиною. Під час бійки тоді ще 19-річний хлопець ножем вбив 25-річного знайомого. За даними слідства, юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння і наніс потерпілому 11 ножових поранень. Від отриманих травм хлопець помер у лікарні.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...