Мед Атлант

Українські бійці розбили ворожу ДРГ під Харковом, командира взяли в полон. ВІДЕО

Українські розвідники разом з Нацгвардією та теробороною знищили на Харківщині ДРГ морської піхоти Північного флоту ВМФ Росії та взяли в полон одного з командирів.

Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

Розвідувальна група Головного управління розвідки “Кедр” провела спецоперацію в селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області. Було виявлено великий підрозділ окупантів, що розміщувався у зруйнованих будівлях. В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато росіян отримали поранення різного ступеню тяжкості, – йдеться у повідомленні.

Пізніше розвідувальна група разом з теробороною і Нацгвардією змусили ворога відступити, попри його чисельну перевагу. Командир взводу ворожої ДРГ був поранений та взятий у полон.

За інформацією розвідки, ним виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спецпризначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами Північного флоту ВМФ Росії (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Раніше був відряджений до Сирії. Наразі полонений перебуває в одному з медзакладів України.

Відео за посиланням. https://youtu.be/4ekZzZpIaFI

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...