Мед Атлант

Франківський ЦНАП отримав комп’ютерну техніку. ФОТО

Івано-Франківський ЦНАП отримав комп’ютерну техніку від ІТ компанії ЕРАМ.

Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко відзначив, що сьогодні, мережа ЦНАП Івано-Франківської області на третьому місці в рейтингу «Топ–5 регіонів» за кількістю наданих послуг для внутрішньо переміщених осіб, а ЦНАП м. Івано-Франківська – на п’ятому місці рейтингу «Топ –10 точок доступу». Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

Очевидно, що ЦНАП міста Івано-Франківська є одним із взірцевих центрів надання адміністративних послуг в Україні. Це сучасна установа, де можна отримати найнеобхідніші адмінпослуги різним групам осіб у комфортних умовах, – наголосив Богдан Футерко.

Директор департаменту адміністративних послуг – керівник ЦНАПу м. Івано-Франківська Богдан Питель висловив подяку представникам облдержадміністрації та ЕРАМ Ukraine за надану комп’ютерну техніку (6 комплектів).

Працівники центру активно здійснюють роботу з реєстрації внутрішньо переміщених осіб, зокрема надаємо довідки з QR-кодом і завдяки цьому маємо повну базу даних, скільки зареєстровано осіб, їхні вікові категорії для подальшої роботи структурних підрозділів у напрямку освіти та працевлаштування тощо. Принагідно зауважу, що в ЦНАПі ми облікуємо всі види допомог, які надаються, тобто є спеціальні кейси, де все автоматизовано та можна побачити кількість зареєстрованих осіб ВПО, скільки надано продуктових наборів, засобів гігієни, чи людина скористалася соціальними їдальнями, чи отримала соціальну допомогу від ООН та інше. Тому ми маємо велику потребу у комп’ютерній техніці для реалізації поставлених завдань, – зазначив Богдан Питель.

Зазначимо, що у ЦНАПі Івано-Франківська щовівторка та четверга з 14.00-17.00 год. працюють представники центру зайнятості, які надають консультації внутрішньо переміщеним особам. Окрім того, можна отримати юридичну допомогу від міжнародної правової організації для ВПО. Також тут є працівники поліції, прокуратури та психолог.



Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...