Мед Атлант

Франківський ведучий дарує всім безкоштовно радіокурс

Український радіоведучий Андрій Лахнов поділився власним досвідом роботи на радіо та в медіа у безкоштовному курсі, який опублікував у своєму-телеграм каналі.

Спостерігаючи за тим, що відбувається зараз в Україні, зокрема в українському медіа просторі, у мене виникло бажання поділитись власним досвідом з тими людьми, які хоча б один раз задумувались про кар’єру на радіо, телебаченні чи ЗМІ загалом. У мене є шалений досвід роботи на радіо, тому я вирішив, що хочу і маю можливість поділитись цими
знаннями з іншими, – розповідає Андрій.

Ведучий ділиться, що спочатку він планував запустити повноцінний курс із попереднім записом та реєстрацією. Однак війна внесла свої корективи й плани кардинально змінились.

Зараз справді страшна ситуація в країні. Кожен з нас старається відволікати себе від новин, хто як може. Саме тому я прийняв для себе рішення опублікувати всю інформацію, яка мені відома, абсолютно безкоштовно. Вважаю, що в цей непростий для нас, українців, час називати певну суму за курс неправильно. Якщо я можу комусь допомогти своїми
знаннями – будь ласка, заходьте, дивіться, задавайте свої запитання, а я постараюсь на них відповісти і максимально допомогти вам, – ділиться враженнями Андрій.

Курс складатиметься із 8 відеоуроків, які будуть в Telegram. Доступ є повністю безкоштовним для усіх бажаючих. Ніяких передплат не передбачено та не існує. Головна умова – щире бажання дізнатись більше про роботу на радіо та в медіа.



 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...