Мед Атлант

На Франківщині запрацювала вже шоста добровільна пожежна команда. ФОТО

Сьогодні, 19 липня, у селі Зелена, що на Надвірнянщині, відкрили підрозділ добровільної пожежної команди, яка стала шостою на Франківщині.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.
Створення бригади стало можливим завдяки обласній та районній владі, керівництву територіальної громади та ГУ ДСНС України в області, яке забезпечило даний підрозділ пожежним автомобілем, спецодягом та іншим необхідним майном.
Пасічнянська ТГ найбільша в області й налічує 17 478 людей та 11 населених пунктів, що входять у зону обслуговування добровільної пожежної команди. Восьмеро добровольців з-поміж місцевих жителів будуть забезпечувати спокій та безпеку мешканців громади.

Найбільша проблема в громаді – це пожежі, яких з початку року виникло 59, а також на пожежі загинула одна людина, тож створення такого підрозділу це необхідність сьогодення, – зазначив голова Пасічнянської ТГ Андрій Гунда.

Своєю чергою заступник начальника ГУ ДСНС з питань реагування на надзвичайні ситуації пообіцяв всебічне сприяння та підтримку Головного управління ДСНС України в області новоствореній місцевій пожежній команді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...