Мед Атлант

Звільнення 28 представників СБУ – це лише початок – Арахімія

Очільник парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що “чистки” в СБУ, які уже почалися, будуть продовжуватися.

За його словами, пошуком російських агентів, які укріпилися в СБУ, займаються Департамент внутрішньої безпеки та Департамент контррозвідки відомства.

Про це Арахамія повідомив в ефірі інформаційного телемарафону у вівторок, 19 липня.

Я думаю, в першу чергу, потрібно готуватися багатьом співробітникам Служби безпеки України. Там, насправді, ті 28 людей, яких звільнили – це тільки початок. Там буде багато “чисток”, бо за усі ці роки багато резидентів російських спецслужб приховано укріпилися в стінах СБУ, на жаль. І зараз дуже-дуже ефективно працює Департамент внутрішньої безпеки та Департамент контррозвідки. Вони займаються цим дуже ефективно. Вони отримали доступ до тих матеріалів, до яких раніше не мали. Я думаю, що на нас чекає ще багато кадрових змін в СБУ, – сказав Арахамія.

Політик наголосив, що кадрові зміни також відбудуться і в інших правоохоронних структурах, зокрема очікується багато кадрових змін всередині відомств.

Це, мені здається, дуже правильна ініціатива, бо в нас триває війна, і держава має переглядати не тільки в силових органах, а й в інших органах центральної та виконавчої влад. На предмет ефективності треба дивитися, бо одна річ – це робота під час мирного життя, інша – під час воєнного стану, – зауважив нардеп.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...