Мед Атлант

Як в Борошнів-Осаді готують їжу для військових

Протягом складних для України часів, сповнених терпінь та викликів, на парафії Вознесіння Господнього, що в м. Брошнів-Осада, учасники так званого «Шкільного батальйону жінок» кожного дня готують смачне печиво для українських воїнів-захисників.

З подякою за цю невтомну волонтерську працю до активних парафіян звернувся о. Володимир Майка, протопресвітер Брошнівського протопресвітеріату та парох храму Вознесіння Господнього:

 Дорога наша громадо, хочу подякувати Богу за таких прекрасних і чудових людей, які проживають у нашому містечку. На цій світлині зображено тільки маленьку частину того великого айсберга — волонтерства нашої громади, яке, великою мірою, залишається поза кадром. Тому тільки Бог зможе по-справжньому і справедливо оцінити всіх і кожного за старання, якими ми спільно наближаємо День Перемоги.

Далі о. Володимир промовив до волонтерів такі слова, молячись до Господа та висловлюючи надію:

За своєю справедливістю та щедрістю Господь винагородить кожного, хто дбає і піклується про своїх братів та про загальне благо для всього народу! На це здатні не всі, а тільки ті в кого велике і щире серце, в якому живе Господь. А таких у нашому містечку є багато і я щиро цьому радію. З Богом ми переможемо! Господи, Ти є з нами і всю надію ми покладаємо на Тебе!

Також у своєму зверненні священнослужитель закликав всіх охочих та людей доброї волі допомогти парафіяльній громаді такими продуктами для приготування їжі для українських захисників: молоко, мак, соняшник, льон, яйця, цукор, шкварки, мука, кава, чай.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...