Мед Атлант

В Бурштин привезли мощі Святого Миколая

З Апостольської Столиці, з Вічного Міста Риму, передано на постійне перебування для храму Святого Миколая в селі Новий Мартинів Бурштинського деканату Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ мощі Святого Миколая Чудотворця для привселюдного вшанування та отримання потрібних земних благодатей та небесних ласк за його заступництвом.

Мощі святого Миколая із Риму до церкви Св. Миколая у с. Новий Мартинів, яка освячена на честь великого Чудотворця, привіз Єпископ Іриней.
Вчора, 24 липня,  у релігійно-історичному центрі “Гора над Дністром” відбулася Архиєрейська Служба Божа, під час якої Єпископ Іриней побажав усім слідувати прикладу блаженного та зазначив:
Сьогодні ми маємо виклики сьогодення як духовні, так і національні на нашій багатостраждальній землі. Посилаємо нашим воїнам найпотужнішу зброю – нашу молитву.
“Святий Миколай є покровителем нашої церкви, тому ми чекали на цю подію понад три роки. Дякую усім, хто доєднався до її організації та запрошую усіх завітати до нашого храму та єднатись у молитві, щоб випросити особливих ласк за посередництвом Святого Миколая. Відомо, що Святий допомагає усім, хто з вірою до нього прибігає”, – зазначив о. Ярослав Озарків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...