Мед Атлант

У Тязеві вперше відбулися «Канікули з Богом». ФОТО

З 20 по 25 липня при парафії Архистратига Михаїла Єзупільського протопресвітеріату, що у с. Тязів, вперше провели дитячий християнський табір.

На «Канікули з Богом» зареєструвалися 50 вихованців, віком 9-13 років.

В перший день відбулося відкриття християнського табору «Канікули з Богом», що розпочалось із реєстрації всіх учасників та спільної молитви до Святого Духа «Царю Небесний». Після представлення аніматорів та ознайомлення дітей із правилами християнського табору Мар’яна Джочка розповіла про розпорядок заходів і ознайомила з темою дня: «Подружися з Богом».

Протягом кожного дня відбувалися цікаві активності, конкурси, ігри, та звісно катехизація. Також, діти мали насичену культурну програму зі співами, танцями та домашнім кінотеатром.

Між тим, команда хлопців провела футбольний матч, а дівчата розділились на тих, хто плете браслети-обереги для наших Захисників та тих, що малювали малюнки на асфальті.

Останній день перебування в християнському таборі «Канікули з Богом» направду став урочисто святковим. Недільний день 24 липня усі вихованці християнського табору розпочали зі спільної молитви на Божественній Літургії у рідній церкві Архистратига Михаїла. Після Служби Божої на церковному подвір’ї аніматори табору разом з вихованцями організували благодійний солодкий ярмарок. Усі виручені кошти буде спрямовано на допомогу ЗСУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...