Мед Атлант

У Франківську освятили чоргове авто для військових. ФОТО

Сьогодні, 4 серпня, на подвір’ї Архієпархіального управління Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив Чин освячення ще одного автомобіля для потреб українських військовослужбовців.

Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Машину придбали для територіальної оборони з Івано-Франківщини, яка виконує свою службу в Запорізькій області, зокрема, для військової частини А7030.

Кошти на придбання службового транспортного засобу зібрали з пожертв двох благодійних концертів, на яких виступив камерний хор «Воскресіння», керівником та диригентом якого є Володимир Рудницький. Перший благодійний концерт відбувся 11 червня в Архікатедральному соборі Воскресіння Христового УГКЦ, а другий — 17 липня в Римо-Католицькому Костелі Христа Царя.

Ідейним натхненником збору коштів став п. Ярослав Слободян, син якого воює в складі цієї військової частини.

Хор «Воскресіння» має на меті продовжити таку благодійну діяльність до того часу, поки не завершиться війна в Україні.

Дякую всім меценатам та жертводавцям за Ваше нелегке служіння, яке спрямоване на прискорення перемоги нашої Батьківщини у цій війні, щоб на нашій землі запанував мир та спокій. Особливо дякую камерному хору «Воскресіння» за цю благодійну ініціативу купівлі службового автомобіля, який буде служити нашим захисникам, – каже Владика Володимир.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...