Мед Атлант

У Франківську оновлюють тротуари на вул. Галицькій. ФОТО

В Івано-Франківську капітально оновлюють тротуари на вул. Галицькій (від зупинки громадського транспорту Радіозавод до вул.Хіміків). Тут облаштовують нові бордюри та застеляють доріжки бруківкою.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Загальна площа брукування буде становити 640 метрів квадратних. Тут люди давно зверталися, щоб впорядкувати тротуар. Ми повинні зробити нормальні пішохідні доріжки для людей. Це буде бруківка, 6 см. Зупинку також облагородимо. Мешканці попросили зробити дві доріжки, там де вони ходять, де вони протоптали, – розповів заступник директора департаменту благоустрою Василь Загурський.

Щодня ходить на роботу цією вулицею пані Надія. Зізнається, оновлень чекала давно. Тепер, жартує, після ремонту і підбори взувати не шкода.

Дуже рада оновленням. Приємно, що попри те, що війна, в місті не забувають про людей і роблять ремонти. Тепер тут приємно прогулюватись, – тішиться новим тротуарам франківчанка пані Надія.

Про необхідність ремонту тротуарів по вулиці Хіміків мешканці Івано-Франківська неодноразово звертались до міського голови під час телеефірів. Очільник міста взяв це прохання до уваги та дав необхідні доручення. Підготовчі роботи по ремонту цієї ділянки розпочались ще минулого року і зараз, в час війни, стараються завершувати ці роботи.

Мешканці давно вже зверталися. Мусимо реагувати. Тут є зупинка, багато транспорту зупиняється: і тролейбуси, і автобуси. Прийняли рішення, щоб зробити благоустрій і щоб ця зона була комфортною для людей. Маємо таке завдання – декілька місць в Івано-Франківську зробити. Це не є великий капітальний ремонт, але поточний, частковий ремонт зупинок, дорожнього покриття є дуже важливим. Тому продовжуємо рухатись в цьому напрямку, – відзначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

До слова. Це не перші ремонтні роботи, які вдалося завершити в цьому році.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...