Мед Атлант

ЗСУ заманили у пастку 10-12 тисяч окупантів

Українські сили оборони нищать логістику росіян на півдні. Російське угруповання військ завдяки діям ЗСУ опинилося у пастці на правому березі Херсонської області.

Про це 15 серпня в ефірі телемарафону у слоті ТСН повідомив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Російське угруповання військ на правобережжі Херсонської області опинилося у пастці. Це виникло внаслідок дій ЗСУ. Росіян заманили у цю пастку, відрізавши від переправ. Росіяни говорили, що вони за оцінками, які можна побачити, перекинули 10-12 тисяч військовослужбовців ще додатково на правобережжя Херсонщини і укріплювали там позиції. Зараз вони ще більше виявляються відрізанами. Тому що, як тільки намагаються відновити будь-який міст чи переправу, як то Антонівський, одразу по ньому завдаються удари. Тобто постійний вогневий контроль аби логістичне забезпечення окупантів було перерване, – заявив експерт.

Мусієнко також пояснив, яка наразі загалом склалася ситуація на півдні України.

Загалом на півдні ситуація розвивається наступним чином – українські сили зайняли правильну позицію. Це руйнування логістики, виснаження як наслідок російського контингенту, це знекровлення російської артилерії та інших видів військ у плані боєприпасів і снарядів. Як наслідок створення психологічного тиск аби окупанти або відступали і втікали, або здавалися, – наголосив військовий експерт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...