Мед Атлант

У Франківську через вітер на автомобілі впало дерево. ФОТО

Чергові наряди комунальної установи “ІФ-МАРС” продовжують нести службу на території Івано-Франківської ОТГ. За недавні декілька днів МАРСіяни виїжджали на різноманітні виклики.

Через сильний вітер відбулось падіння дерева по вул. Коновальця на приватні автомобілі. За допомогою бензопил та фізичної сили рятувальники розчистили “сліди” аварійної ситуації.

Черговий наряд допоміг працівникам швидкої винести мешканця вул. Тролейбусна до карети швидкої. У чоловіка стався інсульт і він не виходив на зв’язок з рідними. Наш колектив бажає потерпілому здоров’я.
Оси та шершні стали причинами викликів до власників квартир за адресами: вул. Незалежності, вул. Південний Бульвар, вул. Слобідська. В даних випадках або ліквідовано гніздо, або закритий доступ до житлових приміщень.
Кажани поселились по вул. Мазепи. В даній ситуації, з дозволу господаря квартири, за допомогою підручних засобів, була знята вагонка на балконі та всі “літуни” випущені на волю. Заявники отримали рекомендацію – зробити ремонт, щоб не було отворів для небажаних гостей.
Двічі рятувальники виїжджали на загоряння сміттєвих баків – по вул. Галицькій та по вул. Заклинських. Просимо мешканців уважно викидати сміття.
На завершення, виїзд – порятунок заблукалого котика, який заліз на дерево, а назад дорога складалась не так безпечно. Тож МАРСіяни допомогли “мандрівнику” спуститись на звичну поверхню.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...