Мед Атлант

Нові реалії – новий формат

Виключно український, з ексклюзивним наповненням та завжди актуальними темами – улюблений франківський глянець «LIKE» повернувся до свого читача у якісно новому форматі.

Це стало можливим завдяки новим власникам – компанії blago developer (прим. – власниками медіахолдингу: журнали «LIKE» і «МІСТО» та суспільно-політичного порталу «МІСТО», є будівельна компанія blago developer).

Перший номер після довготривалої перерви присвятили Україні та максимально наситили видання актуальними інтерв’ю з зірками та людьми, які нині боронять країну на передовій, тримають лінію правди у тилу, волонтерять та спільно працюють на перемогу.

Це нова сторінка для усієї команди нашого глянцю. Зізнаюся, ми як ніколи переживали перед виходом цього номера. Як писати про моду, бізнес, світ зірок у той час, коли твою країну розриває війна? Але життя триває і реалії сьогодення диктують нам нові умови. Ми зважились і щиро радіємо що у нас вийшов надзвичайно особливий випуск. Ми як і раніше запитуємо у відомих людей про зміни в особистому, творчому чи професійному житті, але разом із тим говоримо із ними про службу, волонтерство та незламність. Розповідаємо про тих, для кого здається немає нереальних завдань. І про те, як кожен на своєму місці, не сидить склавши руки, а наближає таку очікувану перемогу, – розповідає головна редакторка видання Лариса Фреїшин.

Зміни торкнулися й рубрик, які вже давно полюбили читачі журналу. Адже «LIKE» не просто глянець, а видання, яке реагує на усі процеси та події у житті суспільства.

Під яскравою обкладинкою – цікаві матеріали про моду, здоров’я, материнство, історію, мандри. В контексті сучасних реалій. Тут ви знайдете поради психологів, як адаптуватися до кризових умов війни, як дбати про себе та своїх дітей та підтримувати моральне і фізичне здоров’я, попри усі виклики сьогодення. Крім того, тепер, – каже Лариса Фреїшин – ми ще більше уваги звертаємо на українське. Розповідаємо про нашу неповторність, ідентичність, як на неї реагує світ. А також про тих, хто пише нашу нову історію.

Нам вдалося записати особливе та наповнене потужною енергетикою інтерв’ю з лідером гурту «Козак Систем» Іваном Леньо, який сьогодні зі зброєю у руках тримає оборону країни.

Про «хороших руських» та чому в українських акторів немає із ними нічого спільного зі сторінок нашого журналу розповідає неймовірний Слава Довженко. А ще тут ви знайдете зворушливу історію освідчення під гуркіт ворожих літаків від чарівної Валькірії – Марини Мірзаєвої, нареченої нашого Мишка Адамчака.

І справжній ексклюзив – про тріумфальний виступ в Турині та чи варто чекати колаборації «KALUSH ORCHESTRA» з Емінемом, читайте в розмові з фронтменом гурту Олегом Псюком.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...