Мед Атлант

У Франківську в офтальмологічну клініку «Гіппократ» закупили унікальний лазер. ВІДЕО

В Івано-Франківську відомий офтальмохірург з Луганщини Вадим Водяник разом з командою професіоналів відкрили клініку “Гіппократ”.

За понад 20 років роботи лікар повернув зір понад 15 000 пацієнтам.

Ми робимо операції катаракти, заміни кришталика, глаукоми, при різних захворюваннях сітківки та робимо діагностику зору. Інший напрямок це дерматологія та косметологія, – каже Водяник.

Новинкою в списку послуг стало лікування сучасним та унікальним на Прикарпатті лазером.

В нашій клініці є сучасний жовтий лазер – єдиний в регіоні. Він лікує діабетичні захворювання сітківки, перефиричні дистрофії сітківки та багато іншого. Родзинка цього апарату в тому, що процедура проходить майже безболісно, комфортно для пацієнта, – каже Ростислав Дрокін, лікар-офтальмолог, ретинолог,  офтальмохірург.

Однією з особливостей лазера є збільшення спалахів. Якщо в інших апаратів це точкові спалахи, то тут можна збільшувати їхню одночасну кількість та навіть вибрати форму.

Перед процедурою ми пацієнта дивимось, проводимо діагностику, сучасними контактними лінзами вивчаємо очне дно. Тільки після цього проходить операція, яка триває 5-10 хвилин. В післяопераційний період пацієнт крапає одні краплі. Це операція більш амбулаторна – прийшов, зробив та пішов з усмішкою на лиці, – додає Дрокін.

Також для внутрішньо-переміщених осіб в лікарні впроваджують безкоштовні консультації офтальмолога та косметолога й дерматолога.

Ми проводимо діагностику та лікування шкіри з такими проблемами, як: розація, акне, дерматози, атопічний дерматит, лікування випадіння волосся, діагностику родимок, дерматоскопію, трихоскопію, видалення доброякісних новоутворень на шкірі лазером, – розповідає Віталія Водяник, лікар-косметолог вищої категорії.

Окрім того, створені комфортні умови для перебування пацієнтів. Облаштований зручний доступ для людей з обмеженими можливостями.

Галицька 139А, ТЦ « River Park»
Тел: +380976725143
+380664936513

Детальніше у сюжеті МІСТА:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...