Мед Атлант

Калуські лікарні закупили рентгенівські апарати

Сьогодні, 29 серпня, Калуську ЦРЛ та Калуську міську лікарню з робочим візитом відвідав радник міністра охорони здоров’я Андрій Якушин.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Мета його візиту – це особистий моніторинг ходу виконання робіт з монтажу та запуску медичного обладнання, яке було закуплено державою для медичних закладів нашої області, зокрема й нашої громади, – пише мер.

Калуська ЦРЛ отримала рентгенівську ангіографічну систему вартістю 8 722,352 тис. грн. Для проведених підготовчих робіт та придбання додаткового обладнання з міського бюджету на сьогодні вже виділено 1000 тис. грн, а з власних надходжень закладу – 2 156,850 тис. грн.
Калуська міська лікарня закупила за державні кошти діагностичний рентгенівський апарат вартістю 2 500,0 тис. грн. Тут для проведення підготовчих робіт зі встановлення цього обладнання з міського бюджету виділено 105 тис. грн, 33 тис. грн – власні кошти закладу.
Монтаж цієї дороговартісної апаратури практично завершено. Сьогодні триває етап отримання дозвільних документів, необхідних для початку робіт на рентгенологічному обладнанні.

Радник міністра ознайомився з ходом підготовчих робіт зі встановлення кисневих станцій.

В цілому, як відзначив посадовець – всі роботи виконуються відповідно до запланованого, тому й на сприяння з боку Міністерства охорони здоров’я нашим лікарням можна й надалі. Насамкінець візиту радника міністра в колі заступниці міського голови Наталії Кінаш та керівників лікарень обговорили ще й проблемні питання цих закладів, – зазначив Найда.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...