Мед Атлант

Під час застілля зламав ніс жінці: суд оштрафував калушанина

Калуський міськрайонний суд розглянув обвинувальний акт щодо чоловіка, який заподіяв легке тілесне ушкодження своїй співжительці.

Згідно з матеріалами справи, влітку цього року чоловік перебував у квартирі, де розпивав спиртні напої зі своєю спів жителькою, спершу між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік умисно завдав удару рукою по обличчі, та вдарив по носі.

У результаті бійки потерпілій спричинено тілесні ушкодження у вигляді закритої тупої травми носа з переломом кісток носа без порушення носового дихання, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, що викликали короткочасний розлад здоров’я, – повідомляє пресслужба суду. Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. У вчиненому розкаявся та просив суворо не карати.

Потерпіла просила суд, чоловіка суворо не карати. При призначенні покарання, суд врахував ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, особу винного та обставини, що пом’якшують і обтяжують покарання, а також думку потерпілої і позицію прокурора. Суд призначив покарання у виді штрафу у розмірі 850, 00 грн.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...