Мед Атлант

Я пам’ятаю: 15-річна співачка TAYNA присвятила пісню загиблому батькові

Молода українська співачка з Івано-Франківська презентує пісню-присвяту «Я пам’ятаю». Після великої творчої паузи майже у 9 місяців, викликаної повномасштабним нападом росії на територію України та особистою трагедією, виконавиця готова повернутись на сцену та творити далі.

«Я пам’ятаю» – особиста історія TAYNA, пісня, якою співачка звертається до свого батька, що загинув незадовго до Нового року. Після багатомісячного мовчання, вона прийняла для себе важливе рішення відкритись слухачеві та у День народження батька розповіла про момент, який назавжди змінив життя їхньої родини.

Я хотіла таким чином привітати його з Днем народження. Відчула, що цьому потрібно присвятити пісню. І особисто зрозуміла для себе, що поки я наодинці з власними почуттями і не розповідаю нікому про ці переживання – я просто не можу виступати. Наче я щось приховую від тих, хто слідкує за мною, було якось ніяково. Тому я вирішила розкритись за допомогою пісні «Я пам’ятаю», – зізналась TAYNA.

Співачка зрозуміла, що випуск пісні дійсно на часі, оскільки через повномасштабне вторгнення російських загарбників та територію України, багато дітей втратити своїх батьків. І у пісні «Я пам’ятаю» вони також зможуть почути і свою історію.

TAYNA пригадує: тато завжди її підтримував у співочих починаннях, вмикав її пісні та показував кліпи своїм друзям. А на презентації її першого відеокліпу був одним з тих, хто стояв у першому ряду біля сцени в очікуванні великого музичного дебюту доньку.

Відеоробота на пісню «Я пам’ятаю» була відзнята у заповіднику Tустань на Львівщині серед скель. У чорно-білому кліпі співачка віч-на-віч постає у власній палітрі емоцій та почуттів.

Через повномасштабне вторгнення росії, 15-річна співачка певний час перебувала разом із сестрою у Великобританії. Говорить, що до України повернулась на початку літа, бо відчула неймовірну тугу за рідною землею. Наразі TAYNA має великі творчі плани. А також буде робити все для того, аби здійснити заповітну ціль, у яку так вірив її батько.

Коли я вперше виступила на фестивалі UNDERHILL перед великою кількістю людей, тато озвучив нашу спільну мрію, що своє 18-річчя я маю зустріти на фестивалі вже у якості зірки з власним музичним сетом. Оскільки зараз в країні війна, я не думаю, що мені це вдасться реалізувати настільки швидко. Проте ці слова дуже врізались мені у пам’ять, тому я обов’язково зроблю від себе усе залежне, щоб саме так і відбулось, навіть якщо і трохи пізніше, – поділилась юна співачка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...