Мед Атлант

Путін переконує школярів, що України не існувало і окупанти захищають росію

Президент рф Володимир путін під час зустрічі зі школярами переконував їх у тому, що України не існувало до утворення Радянського Союзу і що нібито мета війни рф проти України – припинити війну, яка відбувалася на Донбасі з 2014 року та захистити росію.

Про це повідомив путін під час відкритого уроку “Розмова про важливе” у Калінінграді 1 вересня, пише УП.

Путін заявив, що в середу розмовляв із міністром освіти, і той розповідав про Донецьк та інші окуповані Росією території України. Там нібито школярі не знають, що існує “кримський міст” і що Україна та росія входили до складу СРСР.

Не лише діти, а навіть багато дорослих, судячи з усього, не знають, що Україна ніколи не мала своєї державності до утворення Радянського Союзу. Не було такої держави, – заявив путін.

Президент розповів дітям, що після революції 1917 року Компартія передала в Україну “значну частину історичних російських територій, включаючи Донбас, хоча жителі Донбасу цього не хотіли, прямо є свідчення та документи”.

Спочатку домовилися, що Донбас, це Криворізька республіка тоді називалася, мала увійти до складу росії. А потім Володимир Ілліч Ленін сказав: “Треба перерішати”, і віддали в Україну, що формувалася, – розповів путін свою версію історичних подій.

Він також переконував дітей у тому, що російські окупанти в Україні намагаються закінчити якусь війну та захистити росію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...