Мед Атлант

Митрополит Володимир освятив ще один автомобіль швидкої допомоги

2 вересня, на подвір’ї Архікатедрального та Митрополичого собору Воскресіння Христового, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив Чин освячення ще однієї карети швидкої допомоги, яка служитиме для потреб наших медиків та захисників.

Жертводавцями, які спричинилися до купівлі автомобіля швидкої допомоги, стали спільноти «Матері в молитві» Івано-Франківської Архієпархії. Авто Архієпархія передала у Запорізький військовий госпіталь.

Сьогодні в цей день ми можемо спільно разом з вами віддати нашу пожертву, нашу працю та благословити наших воїнів та медиків, яким буде потрібна допомога у швидкій допомозі. Молимо Всевишнього Господа за всіх вас. А сьогоднішньою нашою спільною пожертвою, яка послужить для нашого воїнства та Батьківщини нашої України, ми виказуємо нашу любов. І ми чітко знаємо, що ми не хочемо посягнути чогось чужого, тільки оборонити своє, свій дім, наші сім’ї та наших дітей, щоб мати щасливе майбутнє, – зазначив Архієрей.

До слова, саме в час освячення, о 15:00, по багатьох парафіях нашої Архієпархії, учасниці спільнот «Матері в молитві» розпочали молитву до Божого Милосердя за мир в Україні.

Спільнота “Матері в молитві” також наповнила автомобіль медикаментами: безкаркасними носилками для евакуації поранених, бинтами для тампонади ран з гемостатиком, гемостатичними губками. Крім того, бійцям передали трикотажний одяг (футболки, термобілизну, підштанники, труси, шкарпетки), солодощі, серед яких енергетичні батончики, які виготовляють матері спільноти.

Також до наповнення автомобіля долучилися представники організації «Лицарі Колумба» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, які допомагають внутрішньопереміщеним особам. Вони додали медикаменти: шприци, бинти, системи, лейкопластири та медичні препарати. Також продукти харчування тривалого зберігання та побутову хімію.

Крім того, військовим передали 600 вервиць, які виготовили учасниці спільноти «Матері в молитві», молитовники, листи та малюнки дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...