Мед Атлант

На Коломийщині попрощалися з отцем Михайлом Годованцем, який трагічно загинув в аварії

На парафії с. Коршів та с. Казанів паства прощалася зі своїм священником, котрий трагічно загинув в аварії.

Парафіяни церкви Святого Архистратига Михаїла с. Казанів, де новопреставлений ієрей Михайло служив, вінчав, хрестив упродовж 14 років, так чисельно зійшлися у храмі, щоби віддати останню шану, честь та подяку своєму пастирю та наставнику. У церкві був відчужений Священничий Парастас та читання Євангелія, повідомляє Коломийська єпархія.

Вчора, 5 вересня, парафіяни церкви Успіння Пресвятої Богородиці с. Коршів, також чисельно зійшли, щоби провести в останню путь свого отця-наставника та вчителя. Адже на цій парафії новопреставлений ієрей Михайло прослужив 15 років. Останнє прощання із ревним священником завершилося обходом із домовиною довкола своєї церковці, де він ще недавно навчав. Отець прощався зі своєю паствою, а вірні парафіяни зі сльозами на очах щиро дякували Богу за отця Михайла.

Заупокійну Літургію та панахиду очолив о. Олег Вижга та священники Отинійського та Коломийського протопресвітеріатів. Опісля тіло новопреставленого ієрея Михайла перевезено до Катедрального Собору Преображення Христового м. Коломия.

Парафіяни та усі, хто знав новопреставленого отця Михайла, запам’ятають його, як скромного і тихого, доброго сім’янина, люблячого і вірного чоловіка, надзвичайно люблячого батьком, а насамперед доброго та ревного пастиря, наставника та учителя.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...