Мед Атлант

Вчинив бійку на ставку: суд притягнув до відповідальності 50-річного калушанина

У Калуському міськрайонному суді відбувся розгляд кримінальної справи про обвинувачення 50 – річного чоловіка, котрий вчинив умисне легке тілесне ушкодження.

Згідно з матеріалами справи обвинувачений перебував на ставку, що знаходиться в селі Калуського району, там у нього виник словесний конфлікт із потерпілим. В ході цього конфлікту обвинувачений завдавав удари руками, по обличчю потерпілого.
У результаті своїх умисних протиправних дій потерпілому нанесені тілесні ушкодження, які згідно з висновком експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень.
В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю та пояснив, що він дійсно наносив побої потерпілому в ході словесної суперечки. У вчиненому щиро розкаюється, просив суворо не карати.
Потерпілий в судове засідання подав заяву у якій вказав, що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого немає.
У підсумку розгляду, суд вирішив призначити обвинуваченому покарання в межах санкції ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850,00 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...