Мед Атлант

Молода співачка із Івано-Франківська RODZYNKA дебютує з піснею на вірш Ліни Костенко

Молода співачка RODZYNKA презентує свою дебютну композицію «Красива», яка була надихнена творчістю Ліни Костенко.

В основу романтичної композиції ліг вірш популярної української поетеси під назвою «Між іншим», який багато українців знають за першим рядком «Коли буду я навіть сивою…». За словами виконавиці, саме ця робота Ліни Василівни відгукнулась в її серці піснею.

Загалом мені дуже подобається творчість Ліни Костенко. Проте цей вірш – мій найулюбленіший. І свою першу пісню я хотіла зробити саме на ці слова, оскільки вони дуже відкликаються в моєму серці та душі. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, я ще раз впевнилась: кохання та родина – це найважливіше, що є у кожної людини. Ми обов’язково переможемо і потрібно залишити в собі та плекати це найголовніше почуття, – прокоментувала співачка.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, молода виконавиця зізнається, що спів став для неї певною формою медитації, який дозволяв залишатись в тонусі. Окрім того, вона вирішила не відкладати велику мрію у дальній ящик, а почати роботу на музичному фронті, створюючи власні пісні.

Я опублікувала в соцмережах уривок виконання пісні, мої друзі та знайомі почали писати, що мій спів їм дуже до вподоби і він також працює для них як певна терапія, тому я вирішила підійти до творчості більш серйозно. І ось так з’явилась пісня «Красива», – зізнається RODZYNKA.

Співачка поєднує музичну діяльність разом з основною сферою – фінансами. Наразі вона є співробітницею однієї з організацій ООН та проживає в Австрії. У вільний від роботи час RODZYNKA активно долучається до благодійних ініціатив, виступає для дітей-переселенців та різноманітних заходах для українців. Як заявляє, основну роботу не планує залишати, проте і творчість вбачає однією із своїх життєвих цілей.

Задля зйомок дебютного lyric-video на пісню «Красива», співачка повернулась до Івано-Франківська. За сюжетом, героїня їде вулицями рідного міста, розмірковуючи про власні почуття та життя, і приїздить до справжнього місця сили.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...