Мед Атлант

У Калуші чоловік через ревнощі побив дружину

На розгляді Калуського міськрайонного суду знаходилося кримінальне провадження про обвинувачення чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення (проступку), передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, тобто у вчиненні умисного заподіяння легких тілесних ушкоджень.

Відповідно до обвинувального акту чоловік за місцем свого проживання на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, пов’язаних з ревнощами, розпочав словесний конфлікт зі своєю дружиною.
Через словесну суперечку чоловік, умисно наніс своїй дружині удар рукою по обличчі, після чого схопив двома руками за руки потерпілої й за допомогою фізичних зусиль почав їх умисно стискати та завдавати удар коліном своєї ноги в ділянку правого коліна потерпілої, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді травми правої ноги із забоєм м’яких тканин та травматичним набряком колінного суглоба; синця в ділянці правої руки, які згідно з висновком судово-медичного експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень.
В судовому засіданні потерпіла заявила клопотання про закриття кримінального провадження, оскільки вона з обвинуваченим примирилася, жодних претензій до нього не має.
Обвинувачений підтримав клопотання потерпілої, просив звільнити його від кримінальної відповідальності та закрити кримінальне провадження, оскільки з потерпілою він примирився.
Прокурор не заперечила щодо задоволення клопотання потерпілої.
Суд, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, вирішив обвинуваченого звільнити від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, у зв`язку з примиренням винного з потерпілим.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...