Мед Атлант

15-річна співачка TAYNA випустила нову пісню «Не треба війни»

«Не треба війни» – підлітковий маніфест 15-річної співачки TAYNA, яка присвячена кожному, кого повномасштабне вторгнення розлучило з близькими людьми.

24 лютого змінило життя кожної людини в нашій країні. І різні покоління відчули ці зміни по-своєму. За словами TAYNA, особисто вона почала помічати цінність у буденних речах, який в одну мить не стало.

Зараз мільйони українців розкидані світом, хтось залишився у рідних краях. Війна розділила родини, закоханих та друзів. Проте «Не треба війни» більше присвячена моєму поколінню: підліткам, багато з яких втратили можливість особистого спілкування зі своїми однокласниками, товаришами, першим коханням рідними. Це певний маніфест, заклик до неба, щоб найскоріше війна закінчилась, настала перемога, а усі українці повернулись додому, – прокоментувала співачка.

На створення пісні, авторкою якої є сама TAYNA, співачка надихнулась поверненням додому після декількамісячного перебування за кордоном через воєнні дії. Говорить, що не може назвати цей період спокійним, оскільки в Україні залишилась мама співачки, тому вона весь час була в тривожному стані.

Коли я була у Лондоні, то не могла написати кожного слова, та й не знала, про що саме бути моя наступна пісня. «Не треба війни» народилась вже по поверненню в Україну наприкінці весни. Я побула вдома усього один день, і до мене прийшло натхнення. Я одразу вирушила на студію та створила цей трек, просто виплеснула свої почуття, які накопичилась за весь час перебування на чужині, у ноти та слова, – зізналась TAYNA.

Зйомки кліпу на композицію «Не треба війни» відбулись у Прикарпатті. Одну зі сцен знімальна група фільмувала у пасажирському вагоні приміської електрички. За словами співачки, це стало справжнім челенджом, оскільки команда мала обмеження у часі та не тільки.

Завдання було проїхати тільки одну зупинку задля того, аби відзняти необхідні кадри. У нас було дійсно мало часу. А головним було – не проґавити зупинку, адже був побудований маршрут та таймінг зйомок. Ми майже пропустили потрібну зупинку, вони тривають всього декілька хвилин. Проте, на щастя, ми в останню мить встигли вийти та продовжили зйомку, – поділилась деталями співачка.

Одним з окрас кліпів стали кадри, відзняті на Бурштинському водосховищі. Навіть холод та сильний вітер не став на заваді створення цієї відеороботи. Режисер кліпу став Влад Петриченко, відомий по співпраці з Сергієм Лазановським | RIDNYI, гуртом 7TEENS, дуетом BIG LAZER та іншими.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...