Мед Атлант

У Тлумачі відкрили оновлену сучасну бібліотеку для дітей

У Всеукраїнський день бібліотек відкрила свої двері оновлена сучасна бібліотека для дітей в Тлумачі.

Про це повідомляє Тлумацька міська рада.

30 вересня усі бібліотекарі України відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а також 75 років з дня заснування Тлумацької бібліотеки та відкриття оновленої сучасної бібліотеки для дітей.

Бібліотеку для дітей розміщено за адресою вул. Грушевського, 2 (2-ий поверх). Тут тепло, світло та просторо. За підтримки Тлумацької міської ради спрямовано кошти на ремонт, нові сучасні меблі та ін, – йдеться у повідомленні.
На урочистій церемонії з нагоди відкриття оновленої бібліотеки почесну місію розрізання стрічки надано: Тлумацькому міському голові Ігорю Петруку та директору КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» Мар’яні Пісак.
Грамотами Тлумацької міської ради та грамотами відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради нагороджені бібліотечні працівники за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.
Також в цей день хвилиною мовчання вшанували героїв, які ціною власного життя роблять усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, та невинно вбитих в російсько-українській війні.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...