Мед Атлант

Війна забрала життя ще декількох прикарпатців

Прикарпаття втратило на війні ще декількох захисників.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

Безстрашні в бою наші Герої: сильні й завзяті, стоять до кінця… Стоять до Перемоги. Чимало із них линуть до Небесного війська, щоб допомагати боронити нашу країну від ворожих сил. На жаль, у наш край знову прийшли невтішні новини, – йдеться у повідомленні.
На Донеччині загинув військовослужбовець із села Ямниця Івано-Франківського району Роман Салига. Воїн у березні пішов захищати країну від російських окупантів. Боєць служив у зенітному артилерійському відділенні мотопіхотного батальйону однієї з військових частин. Військовослужбовець загинув 30 вересня під час мінометного обстрілу у Бахмутському районі. Роману Сализі було 34 роки.
У бою за Україну віддав своє життя житель села Середній Майдан Ланчинської територіальної громади Микола Бевзюк. Це сталося під час виконання бойового завдання. Воїнові був лише 21 рік. У полеглого Героя залишилась дружина, 15-річна сестра та батьки.
Відійшов у вічність ще один захисник миру, правди та справедливості Роман Грицьків 1980 р.н., житель села Нові Скоморохи Більшівцівської територіальної громади, який віддав своє життя заради того, щоб могли жити ми. Мужній воїн, справжній патріот, чудова людина, люблячий батько, чоловік і син назавжди залишиться у пам’яті тих, хто мав честь його знати.
30 вересня надійшла сумна звістка і до Чернелицької громади. Під час штурму Ямполя загинув уродженець селища Чернелиця Микола Дзидза.

2 жовтня під час виконання військового обов’язку вірний військовій присязі у бою за Україну біля населеного пункту Миколаївка Краматорського району Донецької області загинув уродженець села Ясенів-Пільний Городенківської громади, солдат, водій інженерно-саперного взводу, Микола Візінський. Герою було 50. З перших днів Микола Степанович добровільно пішов захищати Україну, призвався з міста Львова, де проживав з сім’єю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...