Мед Атлант

Кулеметниця Оксана Рубаняк збирає гроші, щоб видати книгу написану на війні

Вже всесвітньо відома кулеметниця з Верховинщини Оксана Рубаняк збирає кошти, щоб видати книгу написану на війні.

На збір є всього чотири дні.
1000 екземплярів – 112,000 грн.
Не мало, не багато. Як голосить українська оновлена народна приказка: “З кожного по нитці – українцю книга”, – додає Оксана.
Карта, для донатів:
5375411418526179
Рубаняк Оксана (монобанк)
Всі кошти, виручені від продажу збірки будуть витрачені на Збройні Сили України, а саме на необхідну амуніцію моєму взводу – кулеметному взводу окремого підрозділу 72 Окремої механізованої бригади.
Настав час поділитися написаним на фронті із вами. Поки в орді триває могилізація, Збройні Сили України активно відбивають окуповані території та стримують ворожий наступ на лінії фронту, я, попри виконання бойових розпоряджень, у рідкісні часи тиші пишу: як прозу, так і вірші. І вже за час мого перебування із побратимами на передовій назбиралося вдосталь поезій для збірки.
Час вкотре нагадати світу, що війна триває, розповісти людству про реалії російсько-української війни, події на фронті та настрої українських військових від першої особи через поезію.
Ну, що друзі, здивуємо москаликів, покажемо ще разок, як ми можемо?
При надсиланні коштів, обов‘язково вказуйте свою електронну пошту, інстаграм, фейсбук, куди згодом надішлю PDF формат збірки, – каже Оксана.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...