Мед Атлант

На червоній площі пам‘ятник Бандері: Сергій Лазановський випустив новий трек

Український співак, переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський | RIDNYI презентував нову композицію під символічною назвою – «Переможна пісня».

За словами співака, це трек, що завершує музичну трилогію, до якої входять композиції «Геть з України» та «З С У».

«Переможна пісня» – це завершальна крапка в трилогії пісень-афірмацій. Разом з командою ми вирішили створити композицію, яка б змогла остаточно переконати всіх, що перемога зовсім близько, потрібно запастись терпінням, і докласти максимум зусиль до її пришвидшення, – зазначив він.

Над створенням композиції співак працював із саундпродюсером Романом Калином та продюсеркою Іриною Батюк, яка і стала ідейною натхненницею до написання «Переможної пісні».

У відеороботі Сергій Лазановський виступив ведучим новин, який повідомляє глядачам про перемогу України над ворогом, а наприкінці – закликає дякувати українським захисникам та усім, хто не залишається осторонь цієї війни.

Окрім того, співак не соромиться гучних висловів, адже у пісні має рядок про те, що на червоній площі у москві стоятиме пам’ятник Степану Бандері.

В пісні згадуємо про Степана Бандеру. Людину, яку страшенно бояться московити. Нас називають бандерівцями, але не всі розуміють ідеологію цих людей. Бандерівці – це націоналісти, ті, які хочуть жити у вільній і незалежній Україні, де панує своя мова і своя культура. А пам’ятник Бандері на червоній площі – то страшний сон кожного росіянина! А чому б і ні? Можливо мрія здійсниться, – пояснює слова пісні співак.

Наразі RIDNYI переходить до більш ліричного етапу своєї творчості та зазначає, що попереду на слухачів також очікують патріотичні пісні, проте у трохи іншому звучанні. Композиції «Геть з України» та «З С У» стали вірусними у соціальних мережах, отримали тисячі відео під звук у Тік Ток та неймовірні перегляди: тільки на YouTube їх подивились майже 5 млн користувачів.

Сергій Лазановський | RIDNYI продовжує тримати оборону на музичному фронті, активно дає благодійні концерти на підтримку ЗСУ та долучається до різноманітних ініціатив рідного Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...