Мед Атлант

Будемо з хлібом

Улюблений ще із дитинства запах та смак свіжоспеченого хліба… А кожний кондитерський виріб, наче витвір мистецтва, дбайливо створений руками пекарів. Брошнівська хлібопекарня уже понад два десятиліття тішить своїх споживачів якісною та неймовірно смачною продукцією. У чому секрет – говоримо із власниками виробництва Романом та Петром МЕЛЬНИКАМИ.

Більш як 20 років на ринку – суттєвий термін: з чого починали і чим живе пекарня сьогодні?

ТОВ «Прикарпат-еко-продукт» (добре відоме як Брошнівська хлібопекарня) це розвинене виробництво, оснащене новим та  сучасним німецьким технологічним обладнанням, засноване у селищі Брошнів-Осада. У далекому 1998-му ми взялися за випікання хліба в одному з місцевих приміщень депо. Сьогодні пекарня розташована  неподалік тих самих приміщень, але вже в зовсім інших масштабах. Наша діяльність  спрямована на випуск та реалізацію натуральної, високоякісної і конкурентоспроможної хлібобулочної продукції та кондитерських виробів.

Що пропонуєте споживачам/покупцям?

Асортимент надзвичайно широкий. До прикладу, 28 видів хліба, серед яких кожен може обрати свій улюблений житній, пшеничний, формовий, подовий. Також є лінійка  «вишуканих хлібів»: фруктовий з чорносливом та курагою, бородінський з насінням соняшника, з арахісом та родзинками, з коріандром. Запашна булочна продукція налічує близько 80 видів. Це різної форми випічка, яку так сильно люблять як дорослі, так і діти. Не меншим є вибір яскравих кондитерських виробів:  пампушки з різноманітними начинками, які  розлітаються з прилавків «на ура», а ще круасани та слойки, перекладинці, сирники, торти, печиво, кекси, тістечка, корзинки, еклери і мафіни.

Кого забезпечуєте продукцією? Яка географія її реалізації?

Ще  кілька років тому брошнівський хліб продавали лише у Рожнятівському, Калуському і Долинському районах. А сьогодні ми реалізовуємо продукцію через власну торгівельну  мережу в Івано-Франківській та Львівській областях. На ринку позиціонуємо себе під ТМ «БХП» та слоганом  «Будемо з хлібом». Всі крамниці та упакування продукції оформлені у фірмовому стилі. Також співпрацюємо з іншими мережами магазинів, кафе, ресторанами, лікарнями, санаторіями, школами  та садочками. Робимо все необхідне, щоб організовувати щоденну роботу виробництва для безперервного забезпечення населення свіжоспеченою хлібобулочною продукцією.

У чому ваш секрет смачного хліба?

Ми випікаємо натуральну продукцію високої якості без генетично модифікованих продуктів, тому наш хліб не містить жодних харчових додатків. Закваски для пекарні свого часу було розроблено в Австрії. А для власного розвитку та удосконалення технологічних процесів виробництва щорічно відвідуємо спеціалізовані виставки хлібопекарської промисловості, які відбуваються як в Україні, так і в Європі. Наша  продукція відповідає усім державним стандартам та технічним умовам. Пекарня навіть має власну атестовану лабораторію для різноманітних досліджень. У чому секрет? Упродовж усього часу виробництва ми не зраджуємо традиційним рецептам випікання, використовуючи при цьому натуральну сировину.

На початку повномасштабної війни багато підприємств дещо перепрофілювалися під допомогу армії – як це було у вас?

Ми співпрацюємо із  Товариством Червоного Хреста України, ведемо активну волонтерську діяльність. Ще з 2014 року підтримували воїнів АТО та їхні сім`ї. Не припиняємо допомагати українським захисникам і сьогодні. Тому що добре усвідомлюємо, наскільки це важливо. Ми відправили на потреби ЗСУ укомплектовані автомобілі з автопарку підприємства, завантажені необхідними речами та харчами для солдат на передовій. А також вантажівку для потреб жителів із зон бойових дій. Щодня передаємо воїнам сотні кілограмів печива і буханок хліба. Ми надійний тил, що завжди готовий швидко реагувати.

Чи плануються невдовзі якісь зміни, запуск нової продукції?

Ми не любимо стояти на місці, тому часто розширюємо асортимент як хлібобулочної продукції, так і кондитерських виробів, щоб йти в ногу з потребами ринку. Нещодавно запустили нові обладнані лінії з виробництва лаваша, круасанів, булочних виробів і глазуровану лінію  для кондитерських виробів. Найближчим часом плануємо запуск нового підприємства з виробництва борошна. Додатково ще буде створено 20 робочих місць. Ми завжди вдосконалюємось, шукаємо нових можливостей для розширення обсягів виробництва і випуску нової продукції.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...