Мед Атлант

Kalush Orchestra та культові The Rasmus випустили потужний дуетний трек In The Shadows Of Ukraine

Переможці “Євробачення-2022”, український гурт Kalush Orchestra випустив дуетну композицію, записану з легендарним фінським рок-гуртом The Rasmus, який теж цього року представляв свою країну на пісенному конкурсі.

Після успішних експериментів у музиці ще під час конкурсу, у гуртів виникла ідея записати спільну коллаборацію на культовий трек The Rasmus “In The Shadows”, який отримав у новій версії назву “In The Shadows Of Ukraine”.

Вперше ми зустрілися з Kalush Orchestra на препаті “Євробачення” в Амстердамі. Вже це було емоційно, тому що ми знали, що в Україні йде війна і це дуже несправедлива ситуація, тому зустріч з цими музикантами була як зустріч з друзями, які ризикували втратити життя. Потім у Турині Kalush Orchestra звернувся до нас з ідеєю мешап-версії Stefania, The Shadows, Jezebel. Ми виконали мешап на вуличному концерті, і було відчуття, що відбувається магія. Я був приголомшений музикою Kalush Orchestra. Гра на флейті у поєднанні з бітбоксом викликали у мене мурахи шкірою. Я такого ще не бачив у своєму житті. Це щось неймовірне. Мої напарники разом кажуть, що це блискуче. Таким чином ми всі надихнулися створити щось нове для запису, щоб ми могли поділитися цим з усіма, – зазначив гітарист The Rasmus Ееро Хейнонен.

Своєю чергою, для учасників Kalush Orchestra пісню “In The Shadows” можна вважати культовою.

Мабуть всі українці мого віку і трохи старші чудово пам’ятають цей трек гурту The Rasmus. Мені було 17 років, коли я його вперше почув і часто переслуховував по декілька разів. Що скажу точно, я навіть ніколи не міг собі і уявити, що не лише познайомлюся особисто з учасниками The Rasmus, а й ми разом заспіваємо кавер на цей культовий трек, – говорить лідер гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...