Мед Атлант

Урок безпеки: прикарпатські ювенали провели тематичний захід для дошкільнят

Правила поведінки під час повітряної тривоги, основи мінної безпеки, а ще правила дорожнього руху та ознайомлення з роботою поліції.

Такий повчальний та пізнавальний урок провели співробітники ювенальної превенції для вихованців Івано-Франківської початкової школи імені Софії Русової.
Тематичні уроки безпеки прикарпатські поліцейські проводять від початку навчального року. Сьогодні вони завітали до дошкільних груп місцевої початкової школи. Спершу діткам розповіли про основні дорожні знаки та правила дорожнього руху. А ще пояснили, як правильно та безпечно переходити дорогу. Наголосили й на тому, що пішоходи в темну пору доби повинні носити світло відбиваючий одяг, щоби керманичі могли їх завчасно помітити.
Діткам також розповіли про правила поведінки під час повітряної тривоги та про основи мінної безпеки. Дошкільнята із захватом слухали пізнавальну та повчальну інформацію.
Наостанок співробітники ювенальної превенції розповіли про особливості роботи поліції та показали спецспорядження: бронежилети, шолом тощо. А ще дозволили посидіти у службовій машині та застосувати спец сигнали.
Дітвора була щаслива, а вихователі – приємно вражені. Тож разом з дітьми подякувати правоохоронцям за урок.
Такі просвітницькі заходи – частина повсякденної роботи ювенальної превенції обласної поліції,-каже старший інспектор Іванна Гринюк. Адже вони допомагають не лише побудувати довірливі відносини з маленькими українцями, а й завжди сприяють їхній ерудованості. Тож такі уроки продовжуватимуться й надалі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...