Мед Атлант

Джамала вперше від початку війни дала концерт в України, аби допомогти військовим на Херсонщині

Українська співачка, переможниця “Євробачення-2016”, Джамала вперше за вісім місяців повномасштабної війни дала концерт в Україні.

Як йдеться у сюжеті ТСН, виступ зірки відбувся у київському музеї Ханенків, який постраждав від дій російських окупантів. Саме це місце артистка обрала не спроста. Своїм виступом Джамала хотіла показати, що росіяни знищують не лише військові об’єкти, а й культурну спадщину України.

У музеї Ханенків артистка презентувала альбом, який отримав назву “Поклик”. Пісні, які увійшли до платівки, співачка писала у різних місцях: в автівках, у літаках, у різних країнах, де Джамалі довелося побувати за вісім місяців повномасштабної війни.

Хочу сказати, не дуже скоро мені захотілось щось написати – тільки через три місяці перший рядок, перша мелодія прийшла. Де б він не народжувався – чи нота, чи рядок – все одно все веде сюди, – зазначила артистка.

Концерт зірки не лише розважальний, але й благодійний. Виконавиця збирала кошти для українських захисників, які нині борються за Херсон, – для 57-ї мотопіхотної бригади.

Як би це дивно не звучало – саме цей “Поклик” буде збирати на зброю. Кожен квиток – це донат, – наголосила артистка.

З необхідних 300 тисяч гривень дві третини коштів вже зібрали завдяки квиткам і донатам. Збір ще триває і долучитися може кожен охочий.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...