Мед Атлант

Рогатинщина вмивається дощем зі сліз: зустріли полеглого 26-літнього захисника. ФОТО

Сьогодні, 6 листопада, Рогатинська громада провела в останню дорогу захисника України Андрія Вивку.

Про це повідомляє Рогатинська МТГ.

Площа Роксолани вмивається дощем зі сліз. У бою за визволення українських міст і сіл гинуть молоді, відважні… Одного із таких небайдужих захисників в останню дорогу сьогодні проводжала Рогатинська громада. Андрію Вивці з с.Чернів (Букачівської громади) невдовзі мало виповнитися 26 років. Але його молоде життя обірвалося під час ворожого артилерійського обстрілу на Донеччині, – йдеться у повідомленні.

Зранку кортеж з загиблим Героєм прибув до міста Рогатина, де на центральній площі відбулося прощання та поминальна панахида. Згодом траурна колона вирушила у с.Чернів, сусідньої Букачівської бригади.
Довідка: Вивка Андрій Богданович народився 4 грудня 1996 року в селі Вишнів. Закінчив Журівську школу, навчався в Рогатинському аграрному фаховому коледжі. Проходив строкову службу, відтак працював в “Укрзалізниці”, а також на виробничому підприємстві в смт. Ямниця.
Мобілізований 8 липня 2022 року, виконував обов’язки навідника мотопіхотного взводу. Загинув 1 листопада 2022 року під час ворожого артилерійського обстрілу біля одного з населених пунктів Бахмутського напрямку, що на Донеччині.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...