Мед Атлант

Перинатальний центр Івано-Франківська має нового керівника

Міський перинатальний центр відтепер під керівництвом Марії Андріївни Бойко. Раніше вона очолювала міське Управління охорони здоров‘я.

Колишній керівник Сергій Стефанко залишається працювати на посаді заступника, повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.
У грудні в місті розпочнуть будівництво приватного пологового. Дуже хочу, щоб наш Перинатальний Центр виграв у цій боротьбі за пацієнток. Та склав гідну конкуренцію приватному медичному центру. На жаль, війна триває, але діти продовжують народжуватись. І це чудово. Тому, хочу налаштувати Марію Андріївну на плідну працю у цей нелегкий для всіх період, – йдеться у повідомленні.
Кожен виклик – це є можливість для розвитку. Маю за честь працювати в цьому колективі. Думаю, що разом ми зможемо осилити багато чого нового. Зараз маємо зосередити свої думки, прагнення і дії, для того, щоб заклад розвивався. Маємо стати конкурентом і для обласного центру і для приватного закладу охорони здоров‘я!, – такий напрям роботи озвучила Марія Бойко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...