Мед Атлант

Митрополит Володимир Війтишин сьогодні відзначає 63-річчя

Сьогодні, 9 листопада, 63-річчя святкує архієпископ і митрополит Івано-Франківський Української греко-католицької церкви Володимир Війтишин.

Владику вітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Мав честь від усієї нашої громади привітати Владику Володимира з уродинами. Дякую за Вашу величну роботу, духовний провід для отців і усіх вірних! Особлива подяка за військових капеланів. Адже їхня місія надзвичайно важлива. З вірою молились сьогодні за Ваше здоров‘я і довгоочікуваний мир: у серцях, громаді та Україні. Нехай Господь дарує Вам довгі роки життя і віддячить за ревне служіння, – пише мер.

До привітань також долучилась голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

Від себе особисто та від усіх прикарпатців привітала владику. Чуйність та любов митрополита цього року відчули тисячі жителів з інших областей нашої держави, котрі через війну змушені були покинути свої домівки та шукати прихистку тут, на Прикарпатті. Для них по всій області організували шелтери для проживання, забезпечили харчуванням, надали всю необхідну гуманітарну допомогу. Без особливої уваги та піклування архієпископа не залишаються і наші Захисники та Захисниці. Своїми палкими молитвами та матеріальною допомогою Він підтримує їх, передаючи у зону бойових дій автомобілі, медикаменти, аптечки, щоб спільно ми здобули нашу омріяну Перемогу.
У цей день я щиросердечно побажала нашому владиці міцного здоров’я, добра та злагоди. Подякувала за відданість Церкві, невтомну працю, повагу, щире й добре серце та за велику любов.
Бажаю Високопреосвященному владиці, щоб його багатогранна діяльність процвітала на благо Церкви та Прикарпаття, щоб Всемилостивий Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігали від усіх негараздів і дарували духовну міцність, благодать та довголіття у самовідданій і великодушній праці у Господньому винограднику, – зазначила Онищук.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...