Мед Атлант

В тилу і в бою поліцейські Івано-Франківщини боронять країну від ворога

В умовах воєнного стану поліція Прикарпаття в посиленому режимі забезпечує публічний порядок. Безпека мешканців краю залишається пріоритетом для кожного правоохоронця.

Загалом, від початку війни поліція отримала близько 155 тисяч звернень від громадян. Кожне з них опрацьоване.

На усіх в’їздах до області працюють блокпости, де несуть службу працівники поліції. Правоохоронці перевіряють документи та автомобілі усіх, хто в’їжджає на територію області. Усі громадяни, які викликають навіть найменший сумнів, додатково перевіряються.

Спільні наряди на вулицях обласного центру забезпечують правопорядок, виявляють і припиняють правопорушення та запобігають їх вчиненню.

Значну увагу правоохоронці також приділяють безпеці дорожнього руху на автошляхах області та вживають максимальних заходів щодо недопущення керування транспортних засобів водіями в стані сп’яніння.

Загалом, за 262 дні війни поліцейські виявили 2556нетверезих водіїв. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви помітили підозрілих осіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102.

Крім того, якщо ви помітили безпілотник, ракету чи літак, не викладайте фото чи відео у соцмережі.

На території області продовжує діяти комендантська година з 23 години вечора до 5 годину ранку. У цей період громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Не довіряйте та не поширюйте неправдиву інформацію, а користуйтесь лише офіційними джерелами.

Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття.

Окрім лінії 102 і додаткового мобільного номеру + 380673450015, ви можете писати свої повідомлення на сторінці у фейсбуці «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням: https://www.facebook.com/frankivsk.police/, або ж звертатися у чат-бот @ifpolice_bot в Telegram.

Прикарпатські поліцейські – спецпризначенці продовжують успішно виконують бойові завдання на фронті.

Криміналісти допомагають розслідувати злочини проти мирного населення.

Вибухотехніки щодня очищають деокуповану територію від ворожих снарядів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...