Мед Атлант

В пам’яті назавжди: Прикарпаття втратило ще п’ятьох захисників

Громади Прикарпаття втратили ще п’ятьох Героїв у російсько-українській війні.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Чим більше територій ми звільняємо, тим більші втрати несемо. Непосильна плата за нашу волю та свободу. Саме тому кожен із нас повинен пам’ятати імена Героїв, завдяки яким ми маємо можливість жити звичним щоденним життям, – йдеться у повідомленні.
  • У бою з російськими окупантами на Луганському напрямку загинув боєць із села Яворів Косівського району Василь Гаврилюк. Боєць народився у Криворівні Верховинського р-ну 1981 року. Проживав із сім’єю у Яворові. 9 травня 2022 року добровольцем пішов служити у прикордонні війська. Проходив вишкіл у Хусті, Львові, потім виконував завдання біля кордону з Білоруссю. З листопада воював на Луганщині. Василя разом з побратимами оточила диверсійна група. Воїн відбивався, врятувавши двох бійців. Загинув він у бою з російськими окупантами 16 листопада. У Василя Гаврилюка залишилися дружина та двоє дітей.
  • Загинув ще один захисник з Косівщини – Петро Натяга, 1986 р. н.
  • 18 листопада внаслідок мінометного обстрілу в Бахмутському районі на Донеччині загинув житель м. Снятин, гранатометник, солдат Олександр Лазоренко, 1990 р. н.
  • На війні загинув військовий Андрій Огера, 1986 р.н., житель селища Солотвин Солотвинської територіальної громади.
  • 18 листопада в Бахмутському районі на Донеччині загинув житель с. Стецева, інспектор прикордонної служби, молодший сержант Петро Кнігніцький, 1984 р. н.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...