Мед Атлант

Без світла, води та тепла: як у Києві після ракетного обстрілу лікарі оперують серце дитині. ВІДЕО

Попри ракетний терор із боку російського ворога 23 листопада, українські лікарі робити надскладні операції без світла, тепла та води.

Відео роботи медиків оприлюднили в Інституті серця МОЗ України.

Попри все медики продовжують робити екстрені операції.

“Сьогоднішній ракетний обстріл Києва забрав кілька життів киян, занурив місто у темряву та холод. В Інституті серця МОЗ України 190 пацієнтів та 300 співробітників. Ось уже кілька годин нема води. Поки справляємося самотужки, але з кожною годиною все важче. Продовжуємо робити лише екстрені операції. Ніч проведемо у клініці, треба контролювати ситуацію. Дякую всім співробітникам за злагоджену та самовіддану роботу. У цій нестандартній ситуації ми не втратили жодного хворого. Дякую київським комунальним службам за підтримку. Наш медичний фронт ми триматимемо до переможного кінця”, – говорить у відео очільник Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

На відео видно, що в якийсь момент під час операції вимикається світло. Тодуров іде розібратися із ситуацією і говорить: “Ніхто не знає, що відбулося, але в операційній повністю вимкнулося світло. Зараз ми запустимо генератор, на жаль, це питання кількох годин. Отака от ситуація, тому радійте, росіяни, сьогодні дитина на столі і під час операції повністю вимкнулося світло. Молодці. Дуже гуманні люди”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...