Мед Атлант

У Коломиї конфлікт між чоловіками завершився вбивством

Фігурант через неприязні відносини з потерпілим ударив його ножем. Опісля нападник покинув місце злочину, а пораненого чоловіка доставили до лікарні, де він помер. Оперативники розшукали та затримали зловмисника. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Повідомлення про конфлікт між двома чоловіками до коломийських поліцейських надійшло 23 листопада близько 16 години.
Під час проведення першочергових слідчих заходів поліцейські встановили, що на одній із вулиць Коломиї між 30-річним потерпілим мешканцем Отинійської ТГ та фігурантом на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин трапився конфлікт, під час якого зловмисник ножем наніс опоненту удар в ділянку живота та втік. Потерпілого було доставлено до лікарні, де той від отриманих травм помер.
Працівники кримінальної поліції одразу ж розпочали пошуки зловмисника. Вже за декілька годин оперативники затримали фігуранта за місцем проживання співжительки у Печеніжинській ТГ.
Йдеться про 22-річного мешканця району, раніше судимого за злочин, пов’язаний із нанесенням легких тілесних ушкоджень.
Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Невдовзі затриманому повідомлять про підозру, а суд обере запобіжний захід.
Такий злочин карається позбавленням волі до десяти років ув’язнення.
Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...