Мед Атлант

З Франківська до Херсону доставили гумдопомогу. ФОТО

Гуманітарну допомогу від Івано-Франківщини уже доставили Херсону.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Доправили продукти харчування, засоби гігієни, дерев’яні дошки. Всього 6 фур і все згідно з потребами херсонців.

Подякувала моєму колезі – Ярослав Янушевич – Херсонська ОДА за витримку. Обговорили разом з Херсонським головою та моїм заступником Вадимом Созоником нагальні потреби херсонців, які намагатимемося в тилу, на Прикарпатті, задовільняти. окупанти знищили там практично всю інфраструктуру. Ми всією країною допоможемо херсонцям вийти з вкрай складних умов, в яких вони зараз перебувають. Головне, що в українське місто повертається життя, – йдеться у повідомленні.

У Херсоні вже обладнано пункти видачі допомоги населенню. Херсонці не приходили на фейкові зібрання на роздачу гуманітарної допомоги від окупантів. Сьогодні ж тисячі херсонців приходять отримати допомогу від українців. Також вже розгорнуті “Пункти Незламності”, де херсонці можуть погрітися, зарядити гаджети, випити гарячого чаю. Держава робить все можливе для кожного українця.

Я поспілкувалася з жителями Херсонщини. Кожен з них – справжній герой. Вони не здавалися, блокували ворога, перекривали шляхи. Дякую херсонцям, що трималися, за їх незламність і протистояння “русскому миру”! Щиро радію, що Прикарпаття долучається до гуманітарної підтримки громадян на Херсонщині, – пише Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...