Мед Атлант

Родинам загиблих гвардійців з Франківщини вручили державні нагороди

В меморіальному сквері Івано-Франківська командир військової частини Національної гвардії України разом з керівництвом міста передали державні нагороди рідним гвардійців, які загинули у бою з російськими окупантами.

Указом Президента України № 368 від 24.05.2022 за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагородили сержанта Реус Романа. Відзнаку отримала дружина Реус Галина.

Указом Президента України №202 від 02.04.2022 за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагородили солдата Черкез Євгена. Відзнаку отримала мати Черкез Ольга.

Указом Президента України №312 від 05.05.2022 за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» II ступеня (посмертно) нагородили старшого сержанта Кушнір Альону. Відзнаку отримав батько Новицький Микола.

Після вручення нагород відбулася поминальна панахида за полеглими воїнами.

Кушнір Альона та Черкез Євген загинули під час виконання бойового завдання з оборони міста Маріуполь Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям. Реус Роман загинув під час виконання бойового завдання зі стримування противника в напрямку населеного пункту Мар’їнка Донецької області, отримавши поранення несумісні з життям та загинув на полі бою.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...