Мед Атлант

Поліція розслідує факт незаконного транспортування деревини на Прикарпатті

Поліція розслідує факт незаконного транспортування деревини на Прикарпатті.

Слідчі поліції Долинщини розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного перевезення деревини. Транспортний засіб з вантажем вилучили.

15 грудня під час несення служби на території обслуговування співробітники групи реагування поліції в Болехові, зупинили вантажний автомобіль ЗІЛ, який був вщент заповнений деревиною. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що у керманича, 20-річного мешканця територіальної громади, відсутні
дозвільні документи на транспортування лісопродукції.
Для документування правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці вилучили вантажівку разом з деревиною.

В подальшому в ході слідства, правоохоронці в лісовому масиві Тисівського лісництва виявили місце, де було незаконно зрубано дану лісодеревину.

За фактом незаконної порубки, перевезення чи збуту лісу слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі встановлюватимуть всі обставини події та інших причетних осіб.

Боротьба із незаконними вирубками та знищенням лісів є одним із пріоритетних напрямків роботи поліції Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...