Мед Атлант

Волонтери з Богородчан доставили бійцям три автомобілі та гумдопомогу. ФОТО

Волонтери з Богородчан, що на Івано-Франківщині, повернулися з чергової поїздки до бійців на Схід, Запорізької та Донецької областей. Вони доправили захисникам автомобілі та гумдопомогу.

Про це повідомив селищний голова Богородчан Ростислав Заремба.
Повертаємося з чергової поїздки до наших бійців на Схід , Запорізької та Донецької областей. Ситуація справді дуже важка, багато важких і болючих втрат. Але чи це означає, що треба опустити руки? Навпаки, це означає , що тепер допомагати треба ще більше, – йдеться у повідомленні.
Цього разу відвезли 4 вантажні буси допомоги – зимові колеса, запчастини для авто, одяг, взуття, термобілизна, медикаменти, засоби гігієни, 2 тепловізори. Крім того, для захисників привезли багато домашніх смаколиків – вареники, голубці, м‘ясні вироби, випічка.
Також доставили джип і 2 пікапи, які вкрай потрібні на передовій.
У цій поїздці був відповідальним за доставку Nissan Patrol 4.2 Авто було в нашому Управлінні підземного зберігання газу, але тут воно точно потрібніше. За кошти селищної ради проведено його повне ТО, нові зимові колеса, акумулятор, від себе додатково придбав і встановив нову лебідку. Мав честь передати ключі командиру медичної роти 10 ОГШБ, – пише Ростислав Заремба.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...